Tystnad För Tagning!

Jag lever (knappt)....

håller på med filminspelning dag och natt typ. plus att jag går en kurs och behöver läsa massor, och ett till plus att jag försöker få fram nått av materialet som vi filma till kris. Så det är fullt upp och fart och fläkt. Men det är ganska kul också.

Lina hade en grej på sin blogg som jag tänkte att jag kunde göra lite fort:)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om ditt namn börjar på samma bokstav som personen du kopierade detta från så får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Kajsa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Katt
3. Flicknamn: Kristina
4. Pojknamn: Kongo
5. Yrke: Kirurg
6. Färg: Kiss-färg?
7. Klädesplagg: Kofta
8. Mat: Köttbullar
9. Sak i badrummet: Kranen
10. Plats/stad: Kristinehamn
11. En orsak att vara sen: Kris i hemmet
12. Något man skriker: K*K
13. Film: Kill Bill
14. Något man dricker: Kiss?
15. Band: Kiss:)
16. Djur: Katt igen
17. Gatunamn: Kruthornsvägen
18. Bil: Kia
19. Sång: Kom
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Kissa i kors

oj jag fuskade lite menmen:)



Nu ska vi kolla på Hells kitchen sen ska vi sova!
Godnatt!

Goodnight Sweetheart

Hej.
Om det ens är någon som läser detta vill jag säga förlåt för att jag inte har skrivit på länge. Men jag har så jäkla mycket för mig, och så när man väl är hemma och ledig vill jag typ inte sätta mig framför datorn och skriva. Då är det inte roligt att blogga, när det känns som en plikt. Men nu kände jag lite för att blogga, orkar bara inte ta upp allt som har hänt på dessa veckor.

Men jag kan bara uppdatera att castingen gick super, kom massa ungar som var jätte duktiga. Nu har vi satt alla roller och förproduktionen fortsätter. Imorrn är det möte med hela crewet.

Nu har också student-tv bytt styrelse, så jag är inte längre vice ordförande, vilket är skönt! Jag kommer dock vara med så mycket jag orkar.

Jag och Henke har firat två år, han bjöd mig på faluns finaste restaurang och vi hade jätte mysigt.

Vi har börjat ny kurs, och har i två veckor nu spelat in en film. Imorrn byter vi film material med en annan grupp och så ska vi redigera deras film. Så då blir det bo på skolan igen...

Nu när jag äntligen idag fick en sovmorgon så släppte all stress och jag blev sjuk...inte kul. Så har mest legat hemma framför tv:n idag.

Oj vilket roligt inlägg, jeje. Bilder från dessa veckor kommer någon annan dag. Godnatt....

Busy Bee

Hej jag ska blogga någon dag. Men vi har ju filminspelning varje dag denna vecka, och så har det vart student-tv och möten och sånt. Så är lite upptagen. Nu ska jag dra och filma snart. Hör av mig....

RSS 2.0