Twitter

Jag har twitter nu. fast jag fattar inte så mycket av det..men kajskatt var namnet iaf.

Get Cape. Wear Cape. Fly.

trött lite bakis, adele lämnar mig ensam här i falun imorrn(jag dör). vi "firade" lite igår. Snart föreläsning med Bo G, han är bäst. Roligare föreläsare finns inte, men det är ju lite pinsamt för han vet nog itne att han är jätte jätte kul. Jag dricker smoothie, med ägg i, johanna säger att man ska det, men det är smarrigt som bara den! ikväll ska jag äta en kött bit(har köpt storpacket fläskkotletter) och grekisk sallad. jorå, gi metoden är najs:) Väcka henke nu? jo, väcka henke nu...HAN ÄR SÅ SÖT! <3



Back in Business

det blir ett snabbt inlägg det här. tänkte bara säga att jag just vart i sthlm och de va hur najs som helst. nu är jag back in falun och nästa vecka börjar vi med c-uppsatsen! tenta och student-tv i helgen. gick en promenad idag när solen sken. så, nu vet ni vad jag håller på med ungifär:)

när jag har fått lite mer tid och ork så kan jag skriva lite mer om trippen till sthlm och sånt men nu vill jag bara laga mat och kolla på OTH.

Our Life is Not A Movie or Maybe

Mars!

Jag märkte att jag inte hade skrivit någon förklaring om kris-filmningen. Vi fick ett jobb, jag, henke och tre andra. Vi åkte till Rättvik och filmade en invigning av något slag (hehe, vi va där hela dagen utan att egentligen förstå vad de var...) Men jag tror att det var såhär: Kris (kriminellas revansch i samhället) har en kurs(2-årig utbildning?) där ex-kåkfarare får komma och lära sig hur man startar företag och massa sånt. Och det var det som invigdes.  Det var jätte kul att filma det där, och vi kommer få lite pengar för det också:) På onsdag ska vi träffa han som håller i det och då ska han kolla på vårat material och så ska vi snacka "pröjs":)

Tro förresten inte att jag är klar med filminspelningen för det är minsann fyra filmdagar kvar. Men idag är vi faktiskt lediga! Fast bara lediga ifrån filmningen. Vi har föreläsning klockan 1 i skolan.



här kommer lite bilder:



här har vi casting:)


här va filippa på besök♥


här är ett päron som ser roligt ut:)




här spelar vi in filmen "Jean och Pierre har en restaurang ihop"


här spelar vi in filmen "Gröna Handen", ljud:arna ligger på golvet :)


här är ett av mitt och henkes favvo-program "medium"


här är min älskling finklädd för vår 2-årsdag




här är lite gammla semester bilder, från hultan, grekland och på någon buss.




här är gammla lite bilder på mig som jag hitta i henkes mobil.



här är mitt försök på att få en sån där grej över min sida.

RSS 2.0