Mammi Kerstin

hihi, det var jag som inte hade rensat cache typ. Nu har jag rensat och kan lägga upp denna fina bild på min mamma som fyllde år igår:)    




NU FAR JAG TILL STOCKHOLM!





Ja må hon levaaa

Nu kan jag ju som sagt inte lägga upp någon fin bild på min mammi, men vill iallafall gratulera henne här på bloggen:)



Grattis lilla Mammi♥











bläää

Varför funkar det inte att lägga upp bilder!!!!!

The Hobbit

Åh, vad lycklig jag blir! Guillermo Del Toro (pans labyrint, hell boy) ska regissera "The hobbit". Nu är frågan bara vem som ska spela Bilbo. Ett internetrykte säger att James McAvoy(wanted) har fått rollen men såg att aftonbladet hade skrivit att han sagt att det itne var sant. Aftonbladet hade förövrigt de mest töntiga förslagen!
Bl.a Shia LaBeuof, Michael Cera, Daniel Radcliffe, och dom värsta Zac Efron eller Alexander Rybak! Jag tycker nog att de ska satsa på någon som inte är så känd, det gick ju prima för Pipin, Mary och Sam. Hitta en söt liten irländs pojke enligt mig:)



Kräftskiva?



Jag och Sebbe planerar en kräftskiva...


Kajsa Björnlund 2009-06-15 12:43
Förresten, jag vill också fiska kräftor!:(
Sebastian Johansson 2009-06-15 12:41
Kräftor blir det inte förns aug
Kajsa Björnlund 2009-0615 12:48
Men pax augusti!
Sebastian Johansson 2009-06-15 12:49
Ja då fiskar vi upp de små jävlarna.
Kajsa Björnlund 2009-06-15 12:50
och bryter deras nackar och hugger in!
Sebastian Johansson 2009-06-15 12:50
De måste vara röda först.
Kajsa Björnlund 2009-06-15 12:51
Okej, vi kokar dom levande sen bryter vi naken av dom och äter upp dom!
Sebastian Johansson 2009-06-15 12:56
Ja. Det gör vi. Fast först måste vi meta. Meta upp äckliga små mörtar som vi bryter nacken av sen styckar och lägger dem i burar som bete för kräftjävlarna.
Kajsa Björnlund 2009-06-15 12:58
Glöm inte att innan det ska vi leta mask att sticka krok i så blodet sprutar! detta ska bli spännande
Sebastian Johansson 2009-06-15 13:24
Jag tänkte mig någor mer harmlöst? tex meta mad deg på mjöl och vatten det äter de små jävlarna.
Kajsa Björnlund 2009-06-15 13:35
mes!

Nu är frågan bara vart vi ska hålla den:)






Dom Dimmiga Dagarna

Onsdag - Bartömning på kåren, så grymt kul! 15 spänn för allt i baren, jo tack:) Jessica o Micke kom från Skellefte för jessica skulle jobba på rockstad falun. Vi blev nu 5styckna som bodde i vår lägenhet.


Torsdags - Åkte till sthlm snabbt snabbt för att gratta min kära far. Vi åkte runt på djurgården och käka glass, sen hyrde vi film och bara hade trevligt.


Fredag - Åkte hem, sprang på Cissi på centralen! Jag har inte träffat henne på jätte länge så det var helt underbart att spendera en kvart med henne medans jag vänta på mitt tåg. Ville såklart umgås mer, men det får vi tid till i sommar:) När jag kom hem från sthlm så slappa vi alla hemma.

Igår - rockstad falun, vi fick gå gratis för Jessica jobbade där:) Vi såg Svenne rubins, Heat och Sonic Syndicate. Sist skulle Sabaton spela men vi va för blöta och trötta för att va kvar, så jag och Emma drog in på Golde istllet och sjöng lite kareoke.

Idag - Henke, jessica o micke försvinner till Skellefte:( jag och emma slappar.



Outkick And Stuff

HEJ!
Emma är ju här nu och vi har haft så roliga dagar ihop. Vi hade världens roligaste kväll på kåren i lördags! Sedan har vi gått promenader och sett på hur mycket film som helst. Fast emma har ju pluggat massor också, och det är ju bra för då skriver jag och Sebbe det sista på c-uppsatsen. Vi ska lämna in den slutgiltiga versionen idag! Och ikväll är det bartömning på kåren. Emma kan tyvärr inte va med ju eftersom hon inte kan dricka när hon kör bil, men hon har några pluggtimmar att ta igen så det blir nog bra. Här är lite bilder från i lördags. Skoj? JAAAA!








Nu är det en vanlig dag...

Ja, idag är det en grå och tråkig fredag. Igår hade vi opponering på våra c-uppsatser hela dagen. Det gick helt ok, lite grejer vi ska ändra på i vår uppsats sen får vi det efterlängtade sommarlovet!

Imorgon kommer min underbart fina vän Emma hit! Hon ska ta körkort i Falun så hon ska bo hos oss i två veckor. Det ska bli superduper att ha henne här hela tiden, speciellt som alla drar härifrån Falun och jag ändå måste vara här ifall jag får jobba på plantagen. Vi har planerat att gå på Ut sparken imorrn på kåren. Det är som en avslutnings fest för alla studenter och Emma får självklart följa med. Det ska bli så jäkla roligt. Det är två dansgolv, karaoke och svinbillig öl. Kan det bli bättre? Men det är imorrn, så ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och ladda batterierna. Men nu ska jag ner på stan och handla sprit och kanske en klänning om jag har råd:)


Jag och Emma för tre år sedan, påväg till Linns skiva:)

Nej, För Det Är Ingen Vanlig Dag

Idag fyller min underbara pappa Lasse år så
GRATTIS PAPPA!♥






Anything Goes

Ursch, idag är det grått väder här i falun. Det som har vart så fint! Jag hann iallafall sola lite igår, det var nödvändligt om ni ser på bilderna från Nettans kalas. Jag är ju helt blek!





I söndags förresten när jag kom hem ifrån sthlm, så hade vi student-tv sändning utomhus. Det var jätte mysigt för när vi var klara så satte vi oss i sofforna som vi släpat ut och drack rödvin.




Igad har jag börjat dagen med världens godaste frukost. Yoghurt med färska hallon och jordgubbar, en riktigt sommarfrulle!



Snart ska jag ner till stan och köpa gästleg för utsparken till Emma som kommer hit på lördag:) Ha en bra dag!



Morsdag♥

Jag har inte hunnit göra ett grattis på morsdaginlägg än så här kommer det. två dagar försent.

Jag älskar dig, Mammi!




Nettan 22 Barre













RSS 2.0