Hulahula.

Projektarbetet och skrivuppgifterna tar ungefär all vaken tid, men allt går iaf bättre nu. Vi har bestämt skådespelare till huvudrollen och väljer mellan två styckna kvinnor till birollen. Så det känns bra iallafall.

Hann med lite party i helgen, smygpremiär på kåren. Det var sjukt kul att festa med alla igen. Synd att jag inte har digital kamera asså, men om jag får tag på några bilder lägger jag upp:) Det blir fest i helgen också, då är det riktig inspark och det kommer bli sånt jäääkla draaag! Sen fyller Henke 23 år på onsdag också, så då lär vi fira han lite också.

Det är så bra (ekonomiskt och socialt) att jag har börjat älska kåren. Tänk, inget inträde och öl för 25spänn! Man lär känna mycket fler folk på kåren också. Om man går på nått ställe som harrys så är det bara falun folk och falun folk är osocialats i världen! Alla står i små grupper och ingen pratar med nån utanför gruppen typ. Nej ursch tacka vet jag Kåren!

Imorrn har jag och Sebbe blivit inbjudna till en förhandsvisning av Prinsessan. Det ska bli riktigt kul att mingla med folk i branschen. Tror filmen kan vara rätt bra också. Hoppas man kan ta lite smygbilder att lägga upp på bloggen imorrn:)





BTW

läs Sebbes inlägg om vår intressanta föreläsning igår!

What Comes After The Blues


och så till ett lite roligare inlägg....


Igår valde vi vår huvudroll i filmen. En super bra skådespelare från Dalateatern! Vi ska provfilma två kvinnor denna vecka också, en idag och en på lördag. Så det börjar lösa sig med skådespelare. Något hus har vi inte fått tag på en men nästa vecka ska vi hyra bil och åka runt i villakvarteroch lämna lappar i brevlådor.

Imorgon är det smygpremiär på kåren:D det ska bli suuuper kul!




Truth, Bitter Truth


Nu börjar jag bli frisk, och det var väl tur för vi har fått reda på att vi har en helvetes kurs. Skriftliga inlämningar varje vecka ungefär, samtidigt som man ska styra slutprojektet. Och så säger lärarna att man inte ska fokusera så mycket på projektet (filmen vi gör) utan mer på planeringen bakom så man lär sig. Fast sen när man sitter där på redovisningen så är det såklart att dom förväntar sig det bästa. Men det är ju inte så jävla lätt att göra en bra film om man inte får någon tid till att skaffa rätt skådespelare, hitta inspelningsplatser och rekvisita. Fan vad arg jag är på denna utbildning! PLUS att det dom tycker att man ska lära sig nu genom att skriva dumma jävla pm och grejer är att starta projekt typ söka pengar och grejer OCH vad är det jag och Sebastian redan gjort? JO startat ett filmprojekt och sökt pengar, vi har till och med fått pengar från film i Dalarna nu! Såå OJOJOJ vad svårt det var, det behöver man 5 veckor att skriva skit när man egentligen kan använda den tiden till att förbereda ens film. I denna utbildning har man innan varje kurs tänkt nu jäklar, nu kan jag göra en ruggigt bra film!  ICKE, då får man veta första dagen att inspelningen börjar nästa vecka och att man ska hitta skådisar, locations och rekvisita på EN vecka! ELLER så får man reda på att man ska byta material så att en annan oduglig grupp ska klippa ens material. ELLER att tre olika grupper ska rita bildmanus till samma film det blir tre olika stilar i filmen. SAMTIDIGTsom alla filmer spelas in så ska man såklart skriva typ hundra PM, tentor, uppsatser, avhandlingar o böcker! Så ni förstår min frustration och att jag har valt att jobba vidare inom tv, eftersom det är det enda jag lärt mig bra på den här skolan (pga student-tv där vi studenter lärt oss själva)

Oj vilket roligt inlägg...men jag är bara så jäkla besviken. Hoppas att jag får en riktigt bra praktikplats så att jag kan få jobb direkt så att dessa tre år var värda nått! 

Kär I En Ängel

Vill bara tala om att jag har världens bästa pojkvän! Han har gått till apoteket köpt medicin åt mig. BÄST!


Cryin' Won't Help You Now


SKIT HOSTA!
Jag kan ju inte sova för jag hostar så mycket. Smarta jag drack ju öl igår och såklart har jag blitt sjukare(skippade dock krogen). Jag är täppt fast snorig och varje gång jag andas kliar det till i min hals så att jag måste hosta. Stackars Henke också som har fått stått ut med mitt hostande sen 6 imorse. Jag vill inte vara med längre faktiskt! Hoppas det finns nått apotek som är öppet på söndagar i den här hålan!

Och castingen gick skit igår! Vi satt mest bara och väntade på folk.  SUCK!



Castingdag


Fortfarande hängig och lite sjuk och idag är det casting! Hoppas det kommer massor med folk så att dagen går fort. Om jag ska ut och festa ikväll kommer jag behöva vila upp mig.

Igår gick det super bra på plantagen, även fast jag inte jobbat på över en månad så kom var kassan inge problem. Kom tillochmed ihåg hur man räknade kassan efteråt. Ska jobba på tisdag också, skönt med lite extra cash.


Hör av mig sen idag, förhoppningsvis med bilder från castingen:)



             
(Det känns som att jag har skakat mitt huvud sådär, hela tiden)
 

Jag Var Bara Inte Gjord För Dessa Dar

Jag håller på att bli sjuk! 

Men jag har ju inte tid för sånt töntigt. Det är ju så mycket fix med filmen varje dag, och imorgon är det feting fest eftersom alla har åkt tillbaka till Falun. Sen ska jag jobba på plantagen idag också...Darn! Känner mig verkligen inte kry.


Sebbe gjorde en fin klappa i 3d. Film film film...

Video Killed The Radio Star

HEJ ALLA!

Oj, nu jäklar har jag vart borta länge. Men jag tänkte att jag skulle blogga lite om filmen som håller på att skapas. Jag och Sebastian har teamat ihop oss igen för att göra vårat slutprojekt. Sebbe har skrivit manus och vi är båda producenter. Vi har redan börjat för länge sen även fast skolan inte har börjat, och vi ska ha casting på lördag. Vi va med i radio idag också och efterlyste inspelningsplats samt lite rekvisita. Här kan nu höra det! Jag var nervös så pratar lite konstigt och fnissar väldigt:)



Har vart på världens roligaste kräftskiva på Karros landställe också. Det var ca 40 pers och alla skötte sig jätte bra!
Suddigt värre:)


jag fick låna en jätte fin keps :)




Ska försöka att blogga lite mer nu!

RSS 2.0