Gefle

Vi for till Gävle i helgen på inflyttningsfest hos Jessica och Micke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulliga värdparet:)

 

 


What Comes After The Blues


Oh, veckan är äntligen slut..fast får man slappna av? Nej. Imorgon ska man va i skolan kl.10 och repa med skådespelare. Veckan har vart kaos men vi har tillslut hittat en skådespelare här i Falun. Najsnajs...

Annars så började ju veckan med att mami, mormor och syster kom och hälsade på. Det va jätte mysigt! Roligast var besöket i Falugruvan, det var riktigt spännande.




Söker skådespelare!

JÄVLA PISS!

Vår skådespelare till huvudrollen har bangat ur! Så jävla elakt, vi har liksom rep på onsdag! Då skulle vi skriva avtal med han också så att han inte kunde försvinna. Gaaaah, nån som känner en bra skådespelare i dalatrakten?

Jag dör nu...



Sleepy Sunday

Söndag söndag...

Vilken slappardag! Jag och Henke har dock vart duktiga och städat hela lägenheten därför att imorgon kommer det besök hit!! Min kära syster Stina, min älskade mor och min söta mormor. Vi ska ha så mysigt och jag ska äntligen få gå i Gruvan här i Falun. Superduper!


KOKO


Stockholm I Mitt Hjärta!

Oh

Har börjat att tänka på en sak..min blogg heter ju Kajsa i Falun. Problemet är nu ju att jag om två månader flyttar härifrån tillbaka till Sthlm! Något som jag är väldigt glad för egentligen, men lite ledsen för då måste jag ju nästan byta bloggadress och det är ju inte så roligt. Jag vill ju ha kvar alla mina inlägg.

Annars SUPERDUPER att få återvända hem till mitt älskade sthlm! Jag har ju bott här i Falun i 3 år nu och klarat det galant, tyckt att det har varit mysigt i denna lilla stad. Men detta år har jag velat bomba hela Falun, allt känns otroligt tråkigt och jag mår inge bra av tristessen. Har faktiskt gått upp ett antal kilon på sistonde också och det skyller jag på att jag faktiskt inte mått bra. alls. Det ända som har fått mig att stanna här så här länge är min Henke. Om inte han va här skulle jag va long gone. Examen har jag inte stannat här för, den känns lite töntig och översakttad. Det känns som om det bara är folk från DI som får jobb ändå. Tala om för mig vem som anställer mig som kameraman eller studioman bara för att jag skrivit en jäkla c-uppsats. Om det kommer nån jäkel från DI som har fått filma och studioproducera tusen fler program än mig så tror jag inte det bli ett svårt val direkt. Och det är faktiskt så, vi skriver pm och uppsatser och skit när vi egentligen borde lära oss hur man håller en jäkla kamera. Jag har klarat mig galant dessa tre år utan att ljussätta nånting eller ens lärt mig glidecam. MEN det skiter dom i, det som är viktigt är att jag inte klarat en Audioteknologitenta..fattar ni..det är en Ljudtenta. Frågor om hur en jävla högtalare fungerar. Det tycker Högskolan Dalarna är viktigare att jag klarar av när jag går RÖRLIG BILD än att hålla i en kamera eller ljussätta mina bilder.

oj hehe, nu vart det ett sånt där argt inlägg...igen. Det var verkligen inte meningen att det sulle bli så, fingrarna bara flöt och jag blev argare och argare. Summan av kardemumman är att jag snart äääääntligen är klar med min utbildning och att jag får återvända till mitt älskade STHLM♥


Ps. tro inte att jag inte är duktig som kamera eller studioman, jag är grym! Men det mesta av det har jag lärt mig på fritiden tack vare student-tv.










Me and the boys


Litet förkrök innan insparken :)




Show Me How To live

Hej.
Vi hade en rolig föreläsning idag. Tyvärr var det inget vi hade nytta av just nu i kurs men den var väldigt intressant. Det vi lära oss var lite psykologi. Jag fastnade för en speciell grej som psykologläraren sa "Man kan inte ändra på sin personlighet, man kan bara lära sig att hantera den". Han var alltså helt allvarlig och sa att alla dom dära "förändra dig själv"-böckerna inte stämmer. Coolt och lite läskigt, det känns mycket svårare att acceptera vissa saker i ens personlighet och hantera de än att bara bestämma sig att "nej, jag är inte sån längre". Hm, ni kanske inte förstår vad jag menar menmen. Jag gillar psykologi:)



Inspark ikväll!


Hey.

Förhansvisningen var skoj, helt ok film. Tog inga bilder, min mobil suger. Har lånat Sebbes digitalkamera så ikväll när det är Inspark så ska jag ta massa bilder! Allt annat rullar på...

Bye.



RSS 2.0