And The Winner Is GRÖNA HANDEN!

Vilken toppen dag det var igår!
Började klockan tio när jag mötte upp Adele, sebbe, dan o josefine. Adele som jag har saknat så mycket här uppe:) Vi gick till dalarnas filmfestival för att kika på adeles film som vi spelade in i vintras. Den blev verkligen super bra! Jag längtar efter att få dvdn så jag kan visa alla. Jo, sen drog vi till stan och jag fick välja ut en ny outfit till Sebbe (kändes som om jag var fem igen och lekte med en ken-barbie:)) Fint va?



När vi hade schoppat klart i stan så gick vi till kopparhatten och drack en bira och åt en macka. Helt underbart !




Efter det satt gick vi tillbaka till filmfestivalen för att lyssna på Alexandra Dahlström (fucking åmål) som hade ett seminarium, vi fick se hennes två kortfilmer och dom var riktigt bra.



Efter seminariumet så fick man pitcha en filmidé för Alexandra, och Adelé tog tillfället i akt.



När de var klara gick vi in och käkade tacosbuffé samt lyssnade på ännu ett seminarium med vår klipp-lärare Sylvia, (klippt bla. Fanny & Alexander och många av andra Bergmans filmer) Maria Blom (regissör för bla. Masjävlar) och massa andra. Efter maten så var det prisutdelning och Adelé och Gröna handen vann priserna:

Bästa Skådespelerska - Lilla Louise var välförtjänt, hon jobba som ett djur. Tänk att jag var med och plockade ut henne!

Bästa Regi - Adele förtjänade också detta, hon är så duktig och var både regissör och producent på filmen, så hon fick slita som jag aldrig sett nån slita förr.

Publikpriset - Här får publiken fylla i ett papper på om filmen var nej, njaa, ok, bra, riktigt bra eller briljant. Det var 94 filmer som tävlade och Gröna handen vann överlägset. Typ snitt 5,7 och högsta poäng var 6!

Maria Bloms pris
- Adele var utvald av alla dessa 94 filmen att få detta stependium på 5000kr. Helt otroligt!!

Man kan säga att vi kammade hem de absolut bästa priserna!




Kvällen avslutades med öl o skoj. Fast jag festade inte så mycket för idag ska jag till sthlm över natten och fira nettan som fyller 22 år idag! Grattis min söta plutt:)  
 
(På bilden befinner vi oss i magaluf, de är därför vi ser så svettiga ut)




Fick en tradera biljett för ynka 4kr, helt toppen! Så ikväll festar jag järnet hemma i sthlm och imorrn återvänder jag till tråkfalun. hehe. 



Fire Alarm

AAAAH brandalarmet!
Eh, jag sätter på mig henkes hörlurar och lyssnar på lite musik:)
Jag vet ju att det bara är en brandövning, de står en lapp om det i trappuppgången.

Igår blev jag och Sebbe klara med uppsatsen, det firade jag med att köpa ett par skor. Köpte också ett par jeans och en tröja men dom stress köpte för att affären höll på att stänga så när jag kom hem ångrade jag mig. Ska till stan idag och lämna tillbaka dom. Istället ska jag köpa en kjol och ett linne som jag prova innan. Sen ska jag till kåren och kolla om det finns gästleg till utsparken. Emma kommer hit nästa helg:D! Hon ska gå på körkorts-grej här i falun så hon ska bo hos oss:)

Allt är så jäkla bra, förutom brandalarmet dåra.


It Was A Good Day

Åh vilken trevlig dag, jag och Sebbe har skrivit klart hela uppsatsen. Nu är det bara småfix kvar som tex källanvisning och titelsida. När vi hade skrivit klart gick vi ner på stan och lämna tillbaka klänningen som jag köpt som de var hål i, och sen så drog vi och spela minigolf med Jonas. Det var skit kul, jonas vann och jag kom tvåa. Sebbe var siiist! :) När vi kört alla hål förutom ett gick vi också köpte två öl var på uteserveringen vid minigolfbanan. Det stängde nämligen 8, och vi lirade klart vid kvart i ungefär och dom hade sagt att man fick sitta kvar efter stängning så de va lika bra att köpa på sig. När vi druckit ölen gick vi hem, och Henke väntade hemma med tacos-rester och första x-men filmen. Perfekt!

Nu ska jag sova jätte gott efter denna braiga dag:) nattinatti

                     



Bandy Pics


Jag är väldigt koncentrerad när jag filmar bandy.







Bildproducent Dan



(snodde bilderna ifrån brunettsebbe)

Ett litet inlägg

Jälla skit, vart inget afasi o filthy:( Hade verkligen världens otursdag då i lördags, köpte en skit fin klänning också som jag såg va sönder när jag kom hem!

En annan sak, som brunettsebbe tog upp i sin blogg. Vi har ju filmat innebandy dom senaste dagarna och jag har nog aldrig sett så många fjortisar i hela mitt liv! Jag trodde bandy-tjejer va lite coolt sportiga, men nej. Bandy-tjejerna är översminkade(på matcherna!!), och har sånt där vitt ruffs tills hår. Ioförsej så är ju inte bandy världens macho sport. Man viftar med en klubba lite liksom. Dom som spelar med en hand ser ju riktigt eh, vifftiga ut. Men det var väldigt roligt att filma bandy ändå, fick lite ont i ögonen efter några matcher dock. Det är ganska ansträngade att hålla koll på världens minska boll i världens minsta monitor.

Men nu ska jag plugga med brunettsebbe (haha, att jag kallar han det asså!) Om en vecka ska c-uppsatsen in!

Livet Är Underbart

Weeey, jag ska på Afasi & Filthy ikväll! Dom spelar på Etage i Falun. Det ska bli king att se dom igen asså:) Dom va grymma på hultan förra sommaren. Hoppas dom kör lite gammla klassiker också, som Livet Är Underbart och Le Parkour :) Hoppas solen skiner ikväll så man också kan sitta och glassa på Etages super härliga terass! 


Stuff Like That

Nu va det ganska länge sen jag blogga igen. Men det har inte hänt såå mycket sen kryssningen. Har mest blider på stuff:)


Här är jag och min älskling i mina solbrillor, vi är tuffa tycker vi:)


Jag lagade mycket god gi-paj!



Det finns en väldigt fin park här i falun som påminner om skansen


Säsongs avslutningen på Greys...jag säger bara det!


Så var jag ju på kryssning också:)








Kryssning

jag säger bara en sak, gå in här!


(varning för fylla)

Fairytale



Grattis Norge!





Nu far jag på kryssning:)

Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends


Ojoj, igår var ingen rolig kväll! Höll på att bli utslängd från kåren, inte för att jag var för full eller nått sånt, nej för att några som jag känner inte hade gästleg och smög in. Vakten börja terrorisera mig och sa att det var jag som fixa in dom. Fasen vad arg jag blev! Fast mest rädd, eftersom han typ hota med att jag kunde bli avstängd och grejer! Så jag stod typ och skaka och ba "men va fan, jag har inte släppt in några!" Tillslut fick jag ett "du ska passa dig jävligt noga! Minsta lilla och du åker ut härifrån" Oj, va man vart taggad efter det asså. Nej, hela party-humöret var borta. Så jäkla synd också för det var 60-tals kväll på kåren och bara najs musik.

Jaja, har köpt en jätte fin kjol till kryssningen imorrn. Ni får se den när jag lägger upp bilder från kryssningen.





Idag va vi på ica och handla matsäck till buss-resan, Dan och Sebbe hade skoj:) 









She's a Study

HEJHEJ!

Jag gör inget annat än pluggar om dagarna nu, så jag har liksom inget roligt att skriva om. Eller det är ju skoj att vi har skrivit ca17 sidor och vi har ca.3 veckor kvar att skriva de resterande 3, eller mer, sidorna:) För man ska skriva 20 eller fler sidor.

Oj glömde bort att jag satt och blogga. Istället har jag beställt tre nummer av cosmopolitan och får två oversize t-shirts från Mouyo(skönt till sommaren!) på köpet. Man får en hel del bra erbjudande med studentkortet:) 

Nu ska jag gå till skolan snart och fortsätta skriva. Ha en bra dag!



The End Is Near

Sändningen gick väl sådär, vi hann inte repa så mycket som vi behövde så slutet blev katastrof. Annars var det härligt att vi fick fulla läktare! Vi fick nästan inte plats med all publik. Så på så sett var det ett lyckat avsnitt, hehe.

Annars håller jag på med c-uppsats hela dagarna. Det har känts väldigt jobbigt, men igår tyckte jag att fick skymtade ljuset i tunnelns slut. Vi jobbade hårt igår och fick klart ungefär 12 sidor! Idag fortsätter vi och bygger på, och det är ganska lätt för vi vet exakt vad vi ska skriva. Vi har nämligen gjort ett skelett med rubriker så det är bara att fylla i.

Men nu ska jag käka frulle, ska bli gott med ägg...

Juste, på söndag ska jag på student-kryssning! Skoj skoj:)

(bilder från sändningen och sånt, kommer någon annan dag)


Här kanske man ser min nya frisyr lite bättre. Jag tycker det har blitt skit kort, hehe:)

-----------------


Idag blir det fest i student-tv!

 





The Birth and Death of the Day


Gårdagen började med en promenad till Denisa och Markus. Henke och Denisa jobbar ihop på c-uppsatsen och dem skulle göra sitt projekt så jag och Markus fick vara skådisar. Det är så fint här i falun, när väl solen är framme!




Efter filmningen så dorg jag till stan och inpuls klippte mig. Det blev mycket kortare och jag har mer etapper och grejer. Resultatet syns inte så mycket på det här fotot, får försöka ta ett bättre någon annan gång.
'


Under filminspelningen så blev alla sugna på att dricka öl, så vi bestämde att vi skulle återvända till Denisa och Markus på kvällen och festa lite. Hemma grundade jag först med mörk choklad och rött vin!  Mums....









Idag ska jag till skolan och ha teknikrep med student-tv. Det är premiär för att borlänges och faluns och alla andras kårer i dalarna slås ihop. Så istället för faluns student-tv så blir vi Dalarnas student-tv. Däför ska vi göra värsta värsta programmet så vi måste börja i tid. Så teknikrep idag och genrep och sändning imorrn. Kolla in programmet live kl.7 imorrn HÄR ! Det är tillåtet att titta någon annan gång också förstås:) Nu ska jag käka frulle. ÄGG!

See You Later Alligator!


Jag vill blogga men jag hinner inte, vi ska till Denisa nu och dricka lite öl:) jag får skriva massa imorrn om jag har någon tid då. 


Peace!

I'm Wide Awake, It's Morning




GOOOOOODMORRON, GODMORRON, GODMORRON!

Kajsa i ottan hära!


Nyduschad och redo att äta frulle. Ägg, Scrambled eggs, blir det idag och alla andra dagar. mums...




Det var inte så jobbigt att gå upp imorse, jag halvsov ungefär hela natten. Kommer nog bli skit trött senare idag, men just nu är jag faktiskt väldigt pigg. Ska gå och fixa klart mig, och sen ska jag bara sitta och läsa skvallertidningar tills jag behöver gå. Jag älskar att ha god tid på mornar!













When It Isn't Like It Should Be

Idag har vi fått ganska mycket gjort på c-uppsatsen, känns skönt! Imorgon ska jag upp svin tidigt, för klockan 6 ska jag vara på jobbet och packa upp varor. Jag bor ju egentligen fem minuter från plantagen, så egentligen skulle jag kunna gå upp kl halv 6, och det är väl ganska vanligt för folk som jobbar. Men nu är ju jag lite annorlunda och vill ha 2 timmar på mig på mornar för att jag ska hinna piggna till. Så 4 är det som gäller för mig imorrn. Känns omöjligt, men jag ska lyckas!  Synd är bara att jag måste hålla igång sen hela dagen, för vi ska fortsätta plugga när jag slutat jobbet. Klockan 3 har vi möte med våra handledare också, då kommer jag nog sitta och sova. Det blir iallafall att gå och lägga sig tidigt ikväll, men först ska jag se robinson och tonårsliv som jag har missat. peace out.


jag lyckades göra ett flät-diadem idag :)


The Show Did Go On

Igår spelade vi in vårt studioprogram och det blev succé måste jag säga:) idag har vi börjat klippa det, här är bilder!





Vi hade en tapper Steffert i publiken:)






Video Killed The Radio Star


Idag har jag och Sebbe lekt i studion hela dagen för imorgon ska vi ha inspelning. Jag har målat och klippt prickar och vart stand in för ljussättning:) Så imorrn är det klart för att köra nästan...En rolig grej är att vi ska försöka få in en publik-läktare så vi kan ha publik. Jag ska va studioman och får den stora äran att säga åt publiken att klappa händerna:) Men nu ska jag sova, blir en lång dag imorrn!




(studion är inte klar än, massa växter ska fram och så ska den gröna filten göras nått snyggt med. Vet inte om jag ska slå in bordet i rosa också...va tycker ni?)

Så Lätt Som En Plätt Har Jag Blitt En Plutt!



Underbara (smått gayiga) film som gick i förrgår! 


Vad jag är glad att jag har dig!


Du vet vem du är, tjille:)

Valborg Pics...







RSS 2.0