Uppsnärjd I Det Blå

Igår fick jag äta hummer och idag kommer min älskling hit:) Fasen vad bra allt är!

Hummern åt jag på patricia för att fira Christina som fyller 23år den 29juli. Det var jätte gott och jag hade super kul. Jag hoppas på att få massa fina bilder snart för själv glömde jag att ta med mobilen:)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, för jag måste fixa en massa innan henke kommer.  Det kommer nog inte bli så mycket data tid när han kommer hit. Så farväl tillsvidare!


 

Det Är Så Jag Säger Det

Efter en riktig slappardag så har jag nu bestämt med Sebbe och Adele att vi ska picknicka i humlegården om en timma. Perfekt! Men vi fuskar lite, vi köper med mat ifrån kungshallen :)

Imorrn ska jag och Christina på bio. Mitt på dagen! Jag har nog aldrig gått på bio på dagen förut. Ska bli spännande. Filmen vi ska se är Hangover och jag har hört att den är rolig.

Inte förens på torsdag får jag se min älskling igen. Alla flyg var uppbokade, han skulle ju egentligen kommit idag. Man blir lite ledsen men jag får hitta på annat istället så jag inte sitter och deppar!

Mitt mongo och jag♥






Spana in hur Mischa Barton ser ut idag på Christinas blogg. HEMSKT!




Day And Night

Åh vilken superduperdag det blev igår! Förutom att sl var cp på morgonen(läs mer om det på Christinas blogg) så hade vi en underbar dag till sjöss. Bilder säger mer än ord så här kommer några:) 








Efter gick vi och käka Crêpes på Fyra Knop som ligger på svartensgatan precis vid götgatan. Jag har aldrig smakat crêpes förut men det va super gott! Efter vi käkat ett tag märkte vi att Alexander Skarsgård hade suttit nästan rygg i rygg med mig. När han gick så kramades han och pussade på kinden, sådär franskt, med alla i personalen. Stamkund kanske ;) ? 


När vi var klara gick vi till Morebacke och satte oss för att ta en öl. Precis när Christina har understrukit vilken underbar dag vi har haft och att vädert har vart så fint så känner vi såklart några droppar på huvet. Det börjar spöregna och vi får springa in under ett träd. Det är ju alltid så fullt på mosebacke så vi hade såklart inget bord under parasoll. Efter vi klunkat ölen sprang vi till tuben för att åka hem. Eller jag skulle åka hem för att byta om och möta upp Sebbe, Charlie, Berka och Kalle som skulle till Oasen. Där var det inte så mycket folk och musiken var sådär. Så jag önskade en låt "Kid Cudi - Day And Night" (Så jäkla bra party låt!)  Dj:n var lite dum och tog typ en timme på sig att spela den. Alla ville dra innan men jag tvingade alla att stanna kvar tills jag fått höra min låt, och alla höll med om att det var värt det när han spelade den:) Efter låten gick vi nöjda hem. Klockan var ju ändå typ 2:) 


HÄRLIG DAG!

 


Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Nu har jag kommit hem från badet. Vi var vid smedhusbadet, fint bad förutom att det var iskallt i vattnet! Jag och Sebbe har funderat på att gå ut ikväll med, fast jag tror nog att jag ska spara mig till imorrn. Då ska jag och Christina åka på utflykt! Vi ska åka runt i båt och roa oss:) Livet är ganska enkelt nu när det är fint väder och man har så många underbara vänner att spendera dagarna med. Sommar-sthlm slår nog faktiskt det mesta:)  

 

Gotland!

Hade precis
skrivit ett helt inlägg med miljoner bilder från gotland och små bildtexter, så låser sig datan och inlägget sparades inte! man blir lite ledsen asså...Får väl försöka igen. Inte lika peppad men men.


Nu är jag hemma från en otroligt rolig vecka på gotland! Här kommer en massa bilder...



Stina är Prussiluskan på sångstund :)




På restaurang i visby





FÅRÖ


Utekväll på munken

Kvälls-show



Det finns massa fler bilder, men dom får väl dyka upp någon annan gång:) Nu ska jag och bada!!!

Livet är underbart!


GRATTIS LINA, JOHAN OCH LILLA ELVIRA!

Dom fick en liten flicka den 14 juli!

Underbart :)





Långa Vägar

Dessa fick det bli efter många om och men i täby centrum, hitta dem på rean på din sko för bara 199kr. Nu ska jag och Pappa käka hämtmat från vår favorit resturang Bali. Gott!




Gotland Style!

Idag ska jag till täby och inhandla ett par skor. Har nämligen inga lätta sandaler eller liknande. Så nu är det Sebbes tur att vara smakråd, dock kommer jag inte ge han någon veto tyvärr. Inatt klockan tre sticker jag till Gotland! Ska hälsa på min söta syster som spelar Pippi långstrump i kneippbyn. Titta så söt:)






Kommer vara på gotland tills på onsdag så ses sen nångång !

Förhoppningar och Regnbågar

Hej och hå.

Igår var en rolig men lite kostig kväll. Mycket skumt folk på kvarnen. Men jag och karro dansade järnet och gick hem kl.3 när det stängde. Vi visste inte hur det skulle gå och ta sig hem så vi gick i ösregn från medis till stadion. Synd att jag inte tog nå kort för vi såg verkligen ut som två dränkta katter. Ikväll ska jag till Johanna och dricka upp lite öl som jag glömt kvar där. Får se vart kvällen slutar:)





(det är tyvärr inte jag som har tagit kortet, så bra kamera har jag ej:))






Bildbevis - Bara Dårar Rusar In


Mitt i ett äventyr...


Det är inte ofta man får se denna sida av Kajsa, den sportiga sidan:)

Jag sket i gärdet och drog mig in i Liljansskogen...

När jag kom fram till denna sak, undrade jag om jag hade virrat bort mig. Jag hittar ju inte i skogen.

"GNÄGGISAR!" nästan skrek jag när jag såg dessa två stora djur. Då förstod jag faktiskt vart jag hade hamnat. 

Detta träd kände jag också igen. Det är fint:)

Äntligen hade jag hittat civilisationen igen:) Där är Pris Extra, dom är bäst!
Pappa sa att jag kanske gått en mil. Jag är duktig:)

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din!




Måste bara skriva hur mycket jag saknar min Henrik. Vi har aldrig vart borta från varann så här länge. Det känns jätte konstigt. Men snart kommer han hit till sthlm, den 19:onde ungefär. Då ska vi hitta på massa skojiga saker och mysiga saker i sommar-sthlm:)



Han saknar mig med :)



Oj, nu har det vart fint väder ett tag, bäst att jag går ut:)




Mitt Gullbergs Kaj Paradis

För någon vecka sedan när jag kom till sthlm så var jag och min pappa och åt på ett ställe som jag vill rekomendera för alla, Nom Thai food. Det ligger vid Beckholmsbron på Djurgården. Underbart litet ställe men billig mat och super läge, det känns som om man är utomlands :)







Förhoppningar och Regnbågar

Bloggi bloggi, nu orkar jag inte resa nå mer i tiden.

Jag väntar på att det ska sluta åska så att jag kan ut och gå lite på gärdet. Igår morse så fick min mamma ett ryck och ville gå ut i skogen med stavar. Så jag och min kusin följde med. Det var jätte härligt och jag fick ett par skit snygga träningsbyxor av mamma. Så med dom ska jag fortsätta gå lite power walk. Jag har inga stavar här hos pappa men det får gå ändå. Igår var jag även i täby centrum för att vara smakråd åt min gode vän BrunettSebbe. Jag hittade två vanliga t-shirts, en vit och en marinblå (snubben har ju inga t-shirts utan tryck). Sen en långärmad(fast jag kavla upp ärmarna) svart ganska tight tröja med fina knappar. Detta hittade vi på dressmans tag tre betala för två:) Sedan vart det en fin fin marinblå kofta, med dubbleknäppning och en grå tröa från HM som är på bild där nere. Lite basplagg :)





Jag lipar eller nått... :)

En Midsommarnatts Dröm

Nu kommer jag att sätta på min tidsmaskin och transportera er ca 3 veckor tillbaka, dagen efter midsommar!



Morsning korsning! Ojojoj va seg man är idag, men så blir det med mycket öl och annat gott. Dagen började tidigt, vi skulle nämligen befinna oss i vårby kl.13.00. Johannas syster Jenny har ett jätte gulligt hus där med sin sambo och jag, flipp och karro fick komma dit för att fira traditionellt. Vi vart ca 25pers som var där och röjde. Det var klassisk lunch med ägg, sill, romsås(det bästa enligt flipp o mig:)) lax, köttbullar, prinskorv mm. Efter lunchen kunde man sitta och mysa med vattenpipa under ett partytält i trädgården(det regnade ju en del). Sen var det dags för lekar. Jag tror vårat lag förlorade...men jag var grym på att kasta stövel! Det vart dans, grillning och mycket mycket fylleprat. Jag och karro var nog dom sista som gick tillslut. Hihi:) 


Bilder!





In the summertime when the weather is fine

Hihi, jag har inte gett upp bloggen. Jag har bara lite sommarlov och orkar inte sitta vid datan så mycket. Fast nu har ju vädret blitt sämre så kanske ska börja lite igen:) Jag har ju hur mycket som helst att blogga om egentligen. Om jag kunde blogga med mobilen skulle jag nog blogga hela tiden, men nu vet jag inte hur man gör. Någon som vet? Kostar de massa pengar? Jeje, nu ska jag till s-tuna för att hälsa på mor min.


BRB med ett inlägg:)


RSS 2.0