Day And Night

Åh vilken superduperdag det blev igår! Förutom att sl var cp på morgonen(läs mer om det på Christinas blogg) så hade vi en underbar dag till sjöss. Bilder säger mer än ord så här kommer några:) 








Efter gick vi och käka Crêpes på Fyra Knop som ligger på svartensgatan precis vid götgatan. Jag har aldrig smakat crêpes förut men det va super gott! Efter vi käkat ett tag märkte vi att Alexander Skarsgård hade suttit nästan rygg i rygg med mig. När han gick så kramades han och pussade på kinden, sådär franskt, med alla i personalen. Stamkund kanske ;) ? 


När vi var klara gick vi till Morebacke och satte oss för att ta en öl. Precis när Christina har understrukit vilken underbar dag vi har haft och att vädert har vart så fint så känner vi såklart några droppar på huvet. Det börjar spöregna och vi får springa in under ett träd. Det är ju alltid så fullt på mosebacke så vi hade såklart inget bord under parasoll. Efter vi klunkat ölen sprang vi till tuben för att åka hem. Eller jag skulle åka hem för att byta om och möta upp Sebbe, Charlie, Berka och Kalle som skulle till Oasen. Där var det inte så mycket folk och musiken var sådär. Så jag önskade en låt "Kid Cudi - Day And Night" (Så jäkla bra party låt!)  Dj:n var lite dum och tog typ en timme på sig att spela den. Alla ville dra innan men jag tvingade alla att stanna kvar tills jag fått höra min låt, och alla höll med om att det var värt det när han spelade den:) Efter låten gick vi nöjda hem. Klockan var ju ändå typ 2:) 


HÄRLIG DAG!

 


Kommentarer
Postat av: iiiina

men hallå big nose! ;)

mys var det iaf :D

2009-07-19 @ 20:50:51
URL: http://choglund.blogspot.com
Postat av: denisa

hehe typiskt dig..=))

2009-07-19 @ 23:40:00
URL: http://jahdeno.blogg.se/
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?



För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-07-20 @ 00:28:44
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: - H *

- najs pics!

2009-07-20 @ 00:42:40
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: I Z Z A H ~ S V A R A R

härliga bilder



Kolla gärna in min fin fina video med Miss Li & Veronica Maggio + lite till ! Videon finns i det senaste inlägget =)

2009-07-20 @ 00:47:02
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0