Please, Please, Please, Let Me Get What I Want

Ååh det är en jätte fin morgon här i falun, solen skiner! Snart ska jag på student-tv möte och sen, vid halv tre, kommer Stina hit:) Men jag kom på att de är ju halloween i helgen och jag har liksom inte tänkt att gå på nån maskerad eller liknande. Har i alla år avskytt de här med att klä ut sig, eftersom jag har sån dålig fantasi, men nu när jag inte är bjuden på nån speciell halloween fest så vill jag inget annat än att klä ut mig! Fast jag vägrar att dra till kåren eller nån annan klubb utklädd, de tycker jag är fjantigt. De ska va hemmafest! De två enda outfitsen jag har är ioförsig cowboy och indian och de har jag redan vart så mycket men ändå!


Let me be a cowboy again!


You Call It Madness, But I Call It Love

På onsdag kommer älsklingssystern hit, de ska bli så jäkla kul! Här är schemat:)
Schema
Onsdag - kramkalas, öldrickning och kaeroke
Torsdag - sovmorgon, redovisning kl13 i plugget, om det är fint väder går vi på höstpromenad efter. Myskväll hemma.
Fredag - Besök på lager 157, shopping! Om vi inte får nog där tar vi en svängom på stan också. 18.00 partydags! Förkrök på kasern och sedan krogbesök.
Lördag - hemfärd? snyft




PS.Nu har jag kommit på fler saker som jag vill ha i födelsedagspresent:
En bra ögonfransböjare
Denise rudbergs böcker (har vänninan, stl37 och osa)
Playstation 2 (singstar wooho)
nu kommer jag inte på nå mer...mamma och pappa, sprid detta till släkten:) !


Det Är Så Jag Säger Det

Jamen herreguu, förutom alla skrikande fjortisar och alla omogna smågrabbar som nyss lärt sig moshpit (FAST DE VA EN F*CKING HÅKAN HELLSTRÖM KONSERT!) så va kvällen underbar! Håkan var grym och hade sånn energi på scen att jag sket i alla dum-ungar.



Sista låten såklart, de är så jag säger det, och skum börjar spruta ut. Det var magiskt!


1.De fanns en jätte mysig bar med massa soffgrupper i lokalen också, där satte vi oss och drack öl innan konserten.
2. Jag och Jonas i publikhavet.
3.Tack och adjö, skummet har lagt sig. Visst ser de ut som han tittar på mig;)
4. Jag hade sånna jäkla blåmärken på fötterna dagen efter. Syns inte så jätte bra, min mobilkamera suger:(



Denna konsert får5 av 5 toaster, kanonkul! 

Uppsnärjd i Det Blå

IKVÄLL ÄR DET HÅKAN!



Every Night Is Another Story

Efter en ganska långtråkig vecka med slutprojekt och student-tv ska jag och henke ut och äta på resturang! Åh de ska bli så mysigt. Vi ska gå på en av faluns typ tre resturanger som är en kinaresturang. Gottgottgott!

With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

Sitter framför datorn och håller på med slutprojekt hela dagarna, och då tröttnar man lätt på allt som har med data att göra så de är därför jag inte orkar skriva nått nytt här på bloggen. Men så ni vet går de skit bra, jag har kommit på att jag ska göra en titel-sekvens till en film adele ska göra sen. Imorrn ska jag filma greenscreen och klippa in. Ni får självklart se vad jag gjort när jag är färdig:)

eftersom jag skriver så tråkigt nu kan ni få en rolig bild på mig



Tråk-kul

Jag har tråkigt, henke har snott tv:n och kollar på heros på högsta volym. Jag tycker inte om heros, de är tråkigt!
gnällgnäll...ibland får man va gnällig!

Fast jag har två saker som jag blir glad av att tänka på:
Det första är att jag, helt gratis, ska gå på Håkan hellström konsert här i falun på lördag!Först skulle jag inte gå jag älskar ju han men biljetterna kostade 350spänn typ och de hade jag inte råd med, så ringde henkes polare Jessica, som pluggar i leksand, och sa att hon skulle jobba på den konserten och hade två gratis biljetter!!!!! Henke ville inte gå om han så fick pengar för de, så jag fick pröva med adele sen madde, men ingen kunde just då så då fråga jag håkan-fan:et Jonas och offcourse va han på! Så de ska bli så jäääävla kul!

Den andra grejen är att min kära syster kommer hit nästa onsdag:D wiiiiiiiiiiiiiiiiiie
och då ska vi ha för oss följande: kramkalas, lager157-besök, promenader runt tisken och såklart öldrickande!
Nån som har nått förslag om vad man mer kan göra i falun får gärna skriva en kommentar:)

XoXo (har börjat följa gossipgirl)

Rubrik

Igår hade vi en lyckad sändning på student-tv, riktigt kul! Men det var slitsamt att va i skolan från tio på morgonen till åtta på kvällen. Jag skulle egentligen inte ha någon roll och tänkte dra innan sändningen, men sen hade en kameraman glömt bort att de skulle va student-tv så då fick jag hoppa in. Här är lite bilder på kontrollrummet och ena sidan av studion.


.  



Idag har vi lektion hela dagen, måste börja på ett slutprojekt men jag har inga idéer...nästa vecka har vi redovisning. Man ska alltså göra något i grafik programmet after effects, en vinjett eller liknande. Nån som har någon ide? ge mig tips!

Höstpromenad





På promenaden tog jag bildbevis!


Nu ska jag sova, är ledig imorrn egentligen men måste ändå va i skolan kl.10!
Ska jobba med student-tv heela dagen, och så har vi direktsändning kl.7
gå in och kolla vid sju imorrn:)
http://www.falustudent.se/sv/taxonomy/term/213

tack o hej och godnatt!

It's really happening!

Ja, så är de söndag och vi ska äntligen tvätta! Henke och jag stannade upp igår och såg den andra göra samma sak som en själv, sniffa på kläder för att kolla vad som stank minst. Päckligt! Men de är väl iaf bra att båda går å stinker, så inte de bara är jag som är äcklig. Men idag efter fyra kommer jag förvandlas till en bra människa igen, som doftar ros!

Gårdagen vart lugn och jag shoppade ingenting:) skönt!
Dagen kommer nog också bli ganska lugn, hoppas på en promanad för de är verkligen jätte fint väder här! Ska se om jag vågar de alldeles själv. Adele har ju försvunnit tillbaka till sthlm.
Stina (och alla andra från sthlm som vill hälsa på) kom hit till falun snart så kan vi ta en promenad runt tisken, de är jätte fint!
Om jag går idag ska jag ta lite kort me mobilen och visa hur fint de är:) Kortet där nere i solnedgång är från tisken, fiiiint.

Jusde, nu har ju mammi börjat läsa min blogg också så tänkte skriva upp min önskelista(hihi) här så att hon kanske kan sprida den till alla släktingar som vill ge mig paket om mindre än en månad:)

1 Stekpanna - min o henkes enda har gett upp.
Pengar - till kläder, vinterskor m.m.
Martina haags bok "i en annan del av bromma"
Jens Lapidus bok "aldrig fucka upp"
1 morgonrock - en sån där riktigt mysig!


nu kommer jag inte på nå mer, återkommer om jag kommer på nått mer.

 

gårdagen och dagen

Fest igår, de va skoj:) jag har egentligen inget kårleg än men jag o jonas drog typ dit vid halv tio när dom inte ens hade öppnat typ (vi va redan väldigt berusade:p) så vi smet in och slapp visa både kårleg eller vanligt leg. Sen kom adele och hennes klasspolers och vi dansa al night long. Eller egentligen inte, jag fick fyllehicka vid 1 så jag o jonas drog å käka pizza:p

idag ska jag, henke och hans syster till lager157 som är ett outlet typ. Jag ska nog inte shoppa för jag har typ inge pengar kvar men hoppas henke handlar lite fina grejor. de blir inge party ikväll asså, jag har festat både fre o lör i flera veckor i streck. Nu orkar jag inte mer!


Detta hörde jag på tjejtoan i grann-båset:

-vem fes?
-hihi, de va jag...
-okej, asså jag mena inget illa asså. Jag gillar andras bajslukter.

DET ÄR INTE OKEJ!

fest!

Lyssnar på mamma mia soudtrack och gör mig iordning för party. Livet är härligt:)

Ingenting

Nu helt plötsligt så visade de sig att ölympix har ställt in, så nu har jag inget att stressa för längre:) Fast nu blir jag stressad för att jag inte har något att göra idag. Promenad? jo de kanske får bli de.

ingen tvätt men ölympix

Vaknade vid elva, skönt med sovmorgon!
kommer inte kunna tvätta idag för henke ska bort snart till borlänge till hans pappa och de blir för jobbigt att tvätta allt själv:P så väntar tills imorrn när vi båda e hemma. Jag har faktiskt tvättat de senaste två gångerna själv, men nu är de för mycket i tvättkorgen. Jag stressar mest just nu över ett inslag som ska filmas idag på kåren. De är en tävling som heter Ölympix, typ olika lag som klär ut sig till olika länder och tävlar i roliga lekar och dricker mängder med öl. Vi skulle behöva två kamera team men nu har två blitt sjuka så de e bara jag å en annan som ska filma, jobbigt. sen har jag råkat boka kameror för tidigt så jag måste gå till skolan snart och hämta ut allt själv och bära upp dom till mig och henke typ(och de är TUNGT!)
menmen, de blir väl bra.  jag är ett stressmonster bara...

Stepbrothers!

-I wont call him dad!
-Off course you dont have to, your 40years old
-I wont, not even if ther is a fire!

Eh ja den va bra!


filmkväll

såå, nu har jag inte gjort något nyttig sen jag sluta skolan och nu ska jag o henke kolla på film, stepbrothers :) wiiii jag hoppas den är lika rolig som jag tror.

Vi är lediga imorrn! sköönt, fast jag måste tvätta och städa och sen filma Ölympix till student-tv. Vill klämma in en promenad runt tisken också. I tisdags gick jag nämligen helt själv runt tisken och satte mig på en bänk och läste en bok och de va jätte skönt! Alla ni som känner mig vet ju att jag egentligen inte kan göra nånting själv. Men nu har jag börjat att gå på stan själv och att gå promenader själv, yeey im growing!

Men nu ska vi se film. Skriver kanske mer ikväll annars så skriver jag imorrn:)



(Deno, denisa right? hihi, jag tycker inte fringe serien är så speciellt bra asså. Men henke diggar den.)

schlager njaa

folk redovisar men jag sitter och läser aftonbladet:)

kollade nyss listan för de år 2009 schlager artister och jag älskar verkligen schlager men i år känner jag lite sådär inför tävlingen. Det finns inte en enda artist som jag skulle kunna hejja på. Jag tycker inte om nån! vissa tål jag inte ens, som linda benzing...FY FARAO! jag blir orolig att detta schlager år kommer suga ganska hårt.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article3539561.ab  <-------------------- take a look


måste man skriva rubrik?

happ då har vi redovisat, de gick bra. Kändes inte så värst seriöst. nu har vi kafferast och sen är de fyra grupper till som ska redovisa. jag är uttråkad. Jag saknar Adele här i falun, de är inge skoj här utan henne. De är typ skola sen hem och ta de lungt, jag vill hitta på saker. Gå skogspromenader, spela sällskapsspel, dricka mängder med rödvin. Adele kom hem!

Ny dag

Godmorgon gooodmorgon, jag har haft sovmorron fast nu sitter jag i klassrummet vid min data. Vi ska ha ett litet seminarium och visa upp vinjetter till tv-serier och liknande och analysera dom typ, jag och henke har jobbat i par och tog med Fringe-vinjetten, snygg som faan! Men nu ska vi redovisa, berättar hur de gick sen.


Tack Maria för att du förklarade lite grejer för mig, och jag ska kika lite på den där designa blogg-sidan annars får du hjälpa mig, och jag looovar att vara jätte snäll:) men de är jag ju alltid ioförsig.

Tack Lina också, du är världens bästa Lina också! (hon har skrivit väldigt gulligt i sin blogg http://tesla.blogg.se/)

bilder



Den här bilden är tagen från vårat fönster i falun, vi har en helikopterplatta nedanför oss, de är grymt coolt men de låter förjävligt!

.....



Det här är min norrlandspöjk Henke

.....


Men jag vill få tillbaka sommaren!

En dag och lite till...

Idag har varit jätte trött, gick och la mig för sent igår som vanligt men skulle vart trött ändå klockan 9 imorse då jag steg upp. Lektionen började 10 och jag fick dra henke ur sängen kvart i ungifär. Just nu går jag en kurs som heter "vinjett och grafik" typ och vi sitter bara framför en dator heeela dagarna och gör roliga saker på after effects. Som små filmer eller vinjetter. Om ni inte har sett min fina bil-film så rekomenderar jag att söka upp den på min facebook eller se den på youtube, http://www.youtube.com/watch?v=99j_uMI4WWw

jo, sen hade vi student-tv möte vid lunch och för er som inte vet så har jag blivit Vice Ordförande så nu jäklar ska jag skärpa mig och göra inslag och greja. Student-tv är ju helt valfritt och ibland inte så kul att hålla på med på fritiden då man har mycket att göra. Fast sändningarna är skiit kul! Bäst är det att vara studioman och få skrika lite på folk:)
jeje efter mötet hade vi egentligen föreläsning med nån som gjorde Madonnas senaste musikvideo, då gjorde jag en högstadie-grej och skolkade! Men jag var verkligen trött och sliten!

blää nu kom henke och skulle sätta på en serie, han skruvar upp ljudet så högt så jag får ont i öronen! Så sätter han sig och äter chips och dipp också, och jag som faktiskt försöker trappa ner lite på kilona..blääääää jag vill också ha chips och dipp!! wellwell.........jusde madonna-snubben vore faktiskt jäkligt kul att se men henke var där halva och sa att han inte sa nå vettigt typ så jag missa inte så mycket.

Fasen jag försöker verkligen skriva korta inlägg, kanske är de för att jag är precis i början och jag vill babbla (ja, de känns som om jag pratar) ut allt. Men nu ska jag nog inte skriva nå mer ikväll iaf. kanske lägger upp lite bilder dock:) Lär väl skriva imorrn i plugget då jag ändå sitter framför en data hela dagen. 

Wooho förresten tre nya kommentarer, alla var ju såklart från chogge(nu fick du ett nytt namn igen...) men de är jäkligt kul att få kommentarer asså:)

Okej några frågor

- Va f'n är pingback?
- Får man svära på bloggar?
- Choglund, hjälpa mig med design?
- hur gör jag en sån där "här är jag"-bild?


Någon som skulle vara en darling och svara på dessa?

Nybörjare...

Oj oj vad har jag gett mig in på?
Jag vet ju verkligen inte hur man gör. Men jag ville verkligen ha en blogg som alla andra (yeah I know töönt)
Pratade med Choglund(ja, de är nu ditt nya namn) igår och då kom jag på att de är faktiskt så att man vill ju skriva så att folket hemma har lite koll på en. För även fast jag älskar mina små sthlm,kalmar,jönköping,linköping, LA kompisar så hörs man ju inte så ofta som man skulle vilja och när man hörs har man kanske glömt bort att vääärsta grejen hände för så och så många dagar sedan. Så denna blogg är främst för er! Sen vill jag ju göra en skit grym design på bloggen också men de känns som jag inte kommer kunna lära mig idag.

Men okej, för er som kanske inte känner mig så heter jag Kajsa och kommer från början ifrån storstan Stockholm men flyttade för ca2 år sen till aningenmindrestan Falun. Här pluggar jag Mediaproduktion rörlig bild, så vi håller på med film och tv. Denna blogg kommer nog handla mycket om de eftersom de är ungifär de jag gör om dagarna. Sedan har jag också min söta sambo (oj va moget de lät) Henke. Han kommer jag nog också skriva en del om eftersom vi går i samma klass och bor tillsammans så gör de liksom inte att undvika honom i vardagen. Men de vill jag ju inte heller...

Nää de va nog för ett första inlägg känner jag, bloggkunnaren Choglund har ju tipsat om korta inlägg, annars kanske ni tappar instresset.  Skriver ett litet "vad har hänt idag"-inlägg senare.



Yepp thats me!

RSS 2.0