The Trick Is To Keep Breathing

Åh vilken stressig dag, börja med att vi skulle dela in roller till alla flerkameraproduktions veckor, vi har en dramavecka då vi filmar nån pjäs på dalateatern, så har vi en musikvecka då vi bara ska filma olika band som konserter typ och sen har vi en sport vecka, blää! Tänk att filma hockey liksom, vart är bollen (eeh pucken)?
Jag snodde iaf de roligaste rollerna, jag ska va kamera när vi är på teatern och sedan bildproducent på bågon av musik-dagarna. Så glad att jag slapp scripta!

Efter planeringen så fick vi reda på att vi skulle börja öva på dramaveckan, genom att filma en kort scen ur romeo o julia, efter lunchen. Och jag tog självklart på mig att va regissör. Så då hade jag fick jag ju nästan ingen lunch utan fick sitta som en galning och tänka igenom manus och bestämma senografi.

Utan rast och ro blev vi klara vid 4-5nånting och jag stod kvar i studion för då började ju student-tv! Som tur va behövde vi inte ändra så mycket scenografi, men VB-bandet krångla så stressigt blev det ändå. Plus att jag fick vara både studioman och kameraman. Vi blev 45min försenade men allt gick ungifär som de skulle ändå. Gå in och kolla vettja på http://falustudent.se/sv/taxonomy/term/213




Det var halloween ju :)

Kommentarer
Postat av: ina

"Tänk att filma hockey liksom, vart är bollen (eeh pucken)? "



känner jag dig ?

är vi verkligen vänner ?



haha jag älskar dig.

2008-11-04 @ 00:32:19
URL: http://choglund.blogspot.com
Postat av: Jocke

alltid rolig att filma

2008-11-04 @ 01:11:29
URL: http://jockeferm.blogg.se/
Postat av: Jonna

:) :) Vad snygg Jonas är :)

2008-11-04 @ 11:46:43
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: syrran :)

Hahahaha shit va kul att dom faktiskt klädde ut sig.. rocka juhh

2008-11-04 @ 19:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0